Дюзи Pro Adjustable

defl-row

Нашите дюзи Pro Adjustable от ново поколение са изработени да покриват всичко, попадащо между ъглите. Било хълмиста топография, изкривена цветна леха или друг специален ландшафт, трудните ъгли изискват дюзи, които се настройват спрямо околната среда. Не забравяйте, те са идеални и за стандартни ъгли като по калъп. Те предлагат най-добри резултати спрямо всички дюзи с регулируема дъга в индустрията. Говорим за ясно изразени, чисти ръбове. Произведени така, че да доставят по-големи водни капки, тези дюзи също така спират вятъра от разпръскваната вода. Благодарение на съответстващото им ускорение можете да ги групирате заедно, дори ако са с различен радиус. А благодарение на подредените им горни части сега е по-лесно да се настроят от всякога. Настройте нашите дюзи на произволен ъгъл от 0° до 360°. Просто си вземете чантата и си поемете по пътя. Трябва ви много по-малко инвентар. Не са необходими инструменти. И това не е всичко. Те са оцветени с различни цветове за лесно инвентаризиране и идентифициране на ливадата. И са много добре регулирани.

Дюзи с правоъгълно покритие

sstrip-row

Имате ли си работа с тесни затревени зони? Ограниченията на тясното място вече не представляват голяма пречка, когато разполагате със страхотни опции за дюзите. Изберете измежду централни и крайни ленти или ъглови и странични ленти.
Каквото и да изберете ще постигнете оптимално разпределение от дюзите, създадени за строги стандарти .

Дюзи с малък радиус

short-row

Когато имате нужда от контролирано напояване за по-малки пространства, тези дюзи покриват малките пространства. Налични с радиуси 61 см 1,2 м и 1,8 м. Превърнете лесно големите радиуси в кратка история с щастлив край.

Дюзи за поток

strip-row

Тези модели с регулируема чрез скала дъга се справят с лекота с разпръскването на потока. Те осигуряват пръски, които при 2 бара (207 kPa) могат да напояват до 2,5 или 5 м. Това е идеален избор за приложение при наклонени повърхности, земна настилка и храсти с тесни отвори, изискващи ниско ускорение. Предназначена за напояване на дълги, тесни залесени ивици, двупоточната фонтанна дюза осигурява два пъти по-голяма ефективност на водата. Регулирайте 1,5 м покритие на потока 25% надолу без загуба на разпределението на модела.

Цени за всички дефлекторни дюзи ТУК