Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentAdmirorframes has a deprecated constructor in /home/vitan/public_html/parkland.bg/plugins/content/admirorframes/admirorframes.php on line 19

park viewЗапочваме изграждането на поливната система на новия луксозен жилищен комплекс Park View Residence в град София.

Поливната система ще се захранва с вода от резервоари за дъждовна вода и помпено оборудване Lowara, специализираните материали за напояване са поверени на Hunter, а управлението е от най-ново поколение с bluetooth и WiFi свързаност.

Главен изпълнител на строителството е "ГБС", а “ЮРОКОМ 2000” ни избра за свой подизпълнител по част "Поливна система". Благодарим им за доверието.

 

hotel pirin logoЗапочваме изграждането на поливната система на новата хотелска част на Парк Хотел "Пирин"  в град Сандански.

Парк хотел „Пирин“ е  част от "Шарлопов Груп” и е удостоен с приза: "Най-добрият 5-звезден СПА хотел за 2018 год."

Благодарим за доверието и възможността да допринесем за добрия външен вид и комфорт на хотела.

tractorДопълнихме техниката с нов "играч". Вече разполагаме с тракторна косачка с ширина на косене от 1 метър. Така ще можем да вършим работата по-бързо, без да правим компромис с качеството. А пролетта чука на вратата.

Ако имате нужда от професионално поддържане на зелени площи ни потърсете. Огледите са безплатни. Предлагаме гъвкава система на поддържане, която можем да приспособим към всякакъв бюджет и изисквания.

За контакт: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Формата за контакти: ТУК

Тел: 0888559077

 

logoОт началото на 2016 год. започваме да поддържаме зелените площи на територията на конна база "Ген. Крум Лекарски", гр. Божурище. В момента тревните площи са в лошо състояние, с множество участъци с липсваща тревна покривка, декоративните растения са занемарени, а дървесната растителност има нужда от кастрене и оформяне. Надяваме се скоро качеството на зелените площи на комплекса да се изравни и с качеството на предлаганите услуги на базата.

И в началото на сезон 2016 предлагаме отстъпки от каталожните цени при пазаруване на материали за поливни системи онлайн. В допълнение, цените на продуктите са все още неактуализирани за 2016 год., което гарантира възможно най-изгодната цена за Вас. 

Безплатна доставка до всяка точка в България при поръчка над 200лв.

Всичко необходимо за изграждането на вашата поливна система ще намерите на parkland.bg/market.

 

 

 

НОВ програматор за поливни системи с възможност за управление през интернет! Програматорът е произведен в САЩ от компанията Open Sprinkler. Може да бъде командван дистанционно през интернет браузър или предварително инсталирано приложение за Android, iOS, Windows phone.
С наличните модули за разширение, този програматор може да управлява с лекота системи с до 48 работни кръга.
Съвместим с всички професионални продукти за напояване.
Вече наличен в нашия онлайн магазин.
slide 7 2015

Здравейте. От 01.03.2015 год. цените в онлайн магазинът за поливни системи са актуализирани. 

Предлагаме най-добрите цени на материали за поливни системи на водещите компании в тази сфера.

От 01.03.2015 год. всички продукти, които предлагаме онлайн са с отстъпки от официалните цени по ценови листи. По този начин се стремим да Ви предложим най-добрите условия за създаването на вашата поливна система. 

Отстъпките са както следва:

HUNTER: дефлекторни (спрей) и роторни разпърсквачи, дюзи, клапани, програматори, датчици и сензори, Mp Rotator - 10%

RAIN BIRDдефлекторни (спрей) и роторни разпърсквачи, дюзи, клапани, програматори, датчици и сензори, капково напояване - 10%

RAIN: шахти за клапани, колектори, програматори за кран, роторни разпръсквачи - 5%

IRRITEC: колектори за клапани, фитинги на бърза връзка, спирателни кранове - 5%

IRRITROLдефлекторни (спрей) и роторни разпърсквачи, дюзи, клапани, програматори, датчици и сензори - 10%

PALAPLASTфитинги на бърза връзка, резбови фитинги, капково напояване (маркучи и фитинги) капкообразуватели за микро напояване - 5 %

LOWARA: Помпено оборудване (потопями помпи, хидрофори, пресостати) - 5%

В случай, че не сте наясно какво точно Ви е необходимо, можете да разчитате на нас за консултации или изготвяне на проект и количествена сметка на нужните материали за напояване.

baner-small-rainbird-100x100 baner-small-perfectcool-100x100 baner-small-palaplast baner-small-oase baner-small-mistymate-100x100 baner-small-lowara baner-small-irritrol-100x100 baner-small-irritec-100x100 baner-small-coolmist-100x100 baner-small--rain baner-small--opencart-100x100

 

Успешно завърши изграждането на поливна система на територията на Икономическа зона София-Божурище. Поливната система бе изградена в озеленените площи на кръговите движения  и уличното озеленяванеВ допълнение бе предвидено и капково напояване с капков маркуч Palaplast Paladrip на укрепващото озеленяване на открития резервоар за дъждовна вода. Поливната инсталация се захранва от резервоар за събиране на дъждовна вода посредством потопяема помпа Lowara (Ловара). Поливната система е проектирана и изпълнена с компоненти на Hunter Ind. USA. 

Възложител: Национална компания индустриални зони ЕАД

 Expo center 2000 418010914040231m.raifaizen 0000 v1 resize

Паркланд ООД изгради автоматизираната поливна система на обект EXPO 2000 PHASE 3, гр. СОФИЯ
Работите по напоителните съоръжения започнаха през юни 2014г.
Поливната система, която е проектирана и изпълнена с компоненти на HUNTER Ind. USA, обхваща прилежащите зелени площи на новия комплекс, вертикалното фасадно озеленяване, както и покривното озеленяване на сградата.
Инвеститор по проекта е ЕКСПО 2000 Риъл Естейт ЕООД. Очаква се сградата да бъде сертифицирана съгласно стандартите на системите за оценка на устойчиво строителство LEED и DGNB.
Паркланд ООД изгради поливната система като подизпълнител на Пайпсистем ЕАД, с които е в добри работни отношения и работи съвместно и при изграждането на поливната система на ИКЕА София.

Започнахме изграждането на поливна система на територията на Икономическа зона София-Божурище. Поливната система обхваща озеленените площи на кръговите движения, както и уличното озеленяване. Поливната инсталация ще се захранва от резервоар за събиране на дъждовна вода, като необходимите дебит и налягане ще се осигурят от потопяема помпа Lowara (Ловара). Поливната система е проектирана с компоненти на Hunter Ind. USA. Планирано е монтажните работи да завършат за период от 20 дни.

Възложител: Национална компания индустриални зони ЕАД

 

1324-studio

Оборудвахме се с каналокопател (тренчер) Barreto 1324D . Изкопните работи за поливните системи, които изграждаме ще стават по-бързо и по-чисто, с минимално влияние на околния терен.
Предлагаме и услуги по извършване на изкопни работи с каналокопател. Дълбочина на изкопа до 60см. Ширина 10-12см.

 

За повече информация: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и тел.: 0888559077

 

От 01 март до 30 април 2014 година Ви предлагаме отстъпки от 10% на всички продукти за поливни системи с марка Hunter.

Отстъпките са валидни както при поръчка от онлайн магазина, така и при поръчка на цялостна поливна система доставена и изградена от нас.

Промоционалните цени на Hunter са достъпни след регистрация в онлайн магазина.

Повече информация на страницата ни във Facebook.

И нека пролетта бъде с Вас.

През месеците март и април Ви предлагаме отстъпки от 5% на всички продукти за поливни системи с марки Hunter и Rainbird.

Отстъпките са валидни както при поръчка от онлайн магазина, така и при поръчка на цялостна поливна система доставена и изградена от нас.

Промоционалните цени на Hunter и Rainbird са достъпни след регистрация в онлайн магазина и получване на код за отстъпка.

Кодовете се публикуват и на страницата ни във Facebook.