Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentAdmirorframes has a deprecated constructor in /home/vitan/public_html/parkland.bg/plugins/content/admirorframes/admirorframes.php on line 19

irrigation photosПредлагаме професионално проектиране и изпълнение на автоматични поливни системи и напоителни съоръжения, както и прилежащите им помпени станции и водохващания. Можем да предложим оферта за доставка и монтаж на поливна система с подробно описание на всички позиции материали и дейности по изграждането.

Пускането в експлоатация и настройките, както и обучението за работа със системата са в пакет с изграждането. Разполагаме със собствена техника за извършване на изкопните работи, както и предлагаме заравняване и затревяване на увредените участъци. Така Вие получавате напълно завършен и функционален продукт, без компромиси по отношение на качеството на изпълнение и обслужване на системата за напояване. В цената на офертата за изграждане на поливна система е включено и зазимяване на инсталацията чрез продухване с компресиран въздух.

trencher photosВсички аавтоматични поливни системи, които изграждаме са с 2 (две) години пълна гаранция обхващаща вложените материали и труд по изграждането. Гаранция за качественото функциониране на напоителната система (без сухи петна и зони с преовлажняване) е фактът, че проектната документация и първоначалното заснемане на терена се извършват от нас. По този начин се предотвратява постедничеството  на външни фирми и размиване на отговорностите при евентуални проблеми или аварии.

Можем да предложим и извънгаранционно обслужване по поддържане и ъпгрейд на съществуващи поливни системи, независимо дали са изградени от нас или друга фирма.


Паркланд ООД работи само с най-добрите при поливните системи. Наши партньори са американската фирма Hunter industries с официалния си вносител за България ПИПБРАДЪРС ООД , Irritrol systems доставени ни от АКВАМАТ 2000 и Аква инженеринг груп - представители на Rain Bird.
В зависимост от спецификите на терена и нуждите ние ще подберем вида и модела на поливната система, така че тя да дава най-добрите резултати при всякакви натоварвания и условия.
При необходимост ще проектираме и изградим помпена станция, за да бъде вашата поливна система максимално автономна и икономична.

 

Част от поливните системи, които сме правили са:

- Ваканционно селище "Созополис", гр.Созопол - изпълнение, поливна система и капково напояване Hunter, Irritrol
- Централен парк, гр.Разлог - изпълнение, поливна система Irritrol
- Спортна площадка гр.Разлог - изпълнение, поливна система Irritrol
- Поливна система "The MALL", гр.София, бул.Цариградско шосе - изпълнение, поливна система и капково напояване Hunter
- гр.Банкя - Централен фонтан - проектиране и изпълнение - Hunter
- Висше училище по застраховане и финанси, гр.София - проектиране и изпълнение, поливна система с MP Rotator - Hunter
- Хотелски комплекс "Александър Спа", гр.Банско - проектиране и изпълнение, капково напояване и разпръсквачи - Hunter
- Централно управление "Риск Инженеринг" АД, гр.София - проектиране и изпълнение - Hunter
- ПИБ, клон Драгалевци, гр.София - проектиране и изпълнение, поливна система и капково напояване- Hunter
- Сортови семена и растителна защита, гр.София - изпълнение, реконструкция поливна система Rainbird
- Магазин ИКЕА гр.София - изпълнение, поливна система и капково напояване Hunter
- Индустриална Зона Божурище - проект и изпълнение на поливната система с продукти на Hunter
- Бизнес парк ЕКСПО 2000, София - изпълнение на подземно и покривно напояване - Hunter
- Парк Хотел "Пирин" *****, гр. Сандански
 
Освен проектиране на поливна система и изграждане на напоителни системи предлагаме и доставка на материали за поливни системи на най-добрите световни фирми.
В нашия онлайн магазин ще намерите продуктите на следните фирми:
Hunter - американска фирма за професионални материали за поливни системи. Разпръсквачи, клапани, програматори, датчик за дъжд.
Rain Bird - американска фирма за професионални материали за поливни системи. Разпръсквачи, клапани, програматори, датчик за дъжд.
Irritec - Италианска фирма за висококачествени аксесоари за поливни системи. Шахти за клапани, колектори за клапани, хидранти, фитинги и др.
Palaplast - Гърция. Водеща фирма в югоизточна Европа за материали за микро напояване, капково напояване, полиетиленови тръби и фитинги, филтри и др.
Rain - Италианска фирма, специализирана в продукти за напояване с конкурентни цени и високо качество. Програматори, електромагнитни клапани, разпръсквачи и аксесоари.
 
За да се запознаете по-отблизо с характеристиките на отделните компоненти на една поливна система, последвайте връзките от менюто в ляво.
 
Ако жеалете сами да изградите вашата поливна система, заповядайте в нашия онлайн магазин за напояване от линка: ТУК. Ще ви съдействаме с най-добрите цени, консултации или помощ при монтажа и изкопните работи.
 
Поливните системи проектирани и изградени от нас са с две години гаранция на материалите и монтажните работи. В допълнение, за да сте сигурни в безотказността на вашата поливна система, зазимяването през първата година на работа на поливната система е безплатно за вас. Предлагаме също абонаментни услуги по поддържане на поливни системи, както и еднократни посещения с много изгодни условия.
 
I 20  Pro Spray  MP Rotator 1 
 pgv 100  X Core  Solar Sync Transmitter Installed