Tyxo.bg counter

Програматор вън. "X2"- 6 станции, с възможност за Wi-Fi ; 24~230V EU, Hunter

Програматор вън. "X2"- 6 станции, с възможност за Wi-Fi ; 24~230V EU, Hunter
Програматор вън. "X2"- 6 станции, с възможност за Wi-Fi ; 24~230V EU, Hunter Програматор вън. "X2"- 6 станции, с възможност за Wi-Fi ; 24~230V EU, Hunter Програматор вън. "X2"- 6 станции, с възможност за Wi-Fi ; 24~230V EU, Hunter Програматор вън. "X2"- 6 станции, с възможност за Wi-Fi ; 24~230V EU, Hunter
Производител: Hunter
Код на артикула: X2601E
Наличност: В наличност
Цена: 278,80лв
Цена без ДДС: 232,33лв
Количество:     - или -   Запази
Сравни

Характеристики:

  • 6 работни станции
  • възможност за WIFI свързаност
  • Трансформатор 24~230V
  • За външен монтаж

Контролерът X2 продължава наследството, установено от популярния X-Core® с подобен набор от надеждни и високоефективни възможности, но привежда управлението на напояването в следващото поколение, като предоставя възможност за добавяне на Wi-Fi за дистанционно управление и функции за разширено пестене на вода. Използва водещия в индустрията софтуер на Hydrawise® на Hunter.

С HUNTER X2,
можете да запазите познатия стил на програмиране, базиран на набиране, предлаган от X-Core. Ако надстроите X2 с WAND, програмирането е познато, бързо и лесно благодарение на полезен съветник за настройка с помощта на смартфон или настолно устройство.
Hydrawise увеличава икономията на вода чрез автоматично коригиране на графика на напояване въз основа на местните измервания на времето, получени от интернет.

HUNTER X2 гарантира здравословни, зелени пейзажи, правейки управлението на поливната система по-удобно и изгодно.
Можете бързо да зададете схеми за напояване и да управлявате неограничен брой контролери с актуализации на състоянието на контролера в реално време.

Паркланд ООД - Магазин за поливни системи, капково напояване, мъглуване, помпи. ©